Fy vad jobbigt!Datorn sa bara Pang och så slocknade allt! Men nu har jag fått det fixat och den fungerar igen! Hurra!

Ja, annars händer väl inte så himla mycket här nu… Jobbar ngn dag i veckan, försöker ut och promenera eller jogga. För varmt för att gå till gymmet tycker jag. Eller… tja… egentligen är det väl inte det, men det är så skönt ute så jag vill inte stänga in mig på gymmet, även om det kanske skulle ge lite mer i motionssyfte…

Ja, sen har jag haft en knasig typ som kontaktat mig via Instagram… En amerikan som påstod sig älska mig över allt annat på jorden och inte ville något hellre än att flytta hit och köpa hus och ditten o datten!… Suck… Jag messade lite med honom först men insåg sen att … Jisses! Såna tokerier! Och sen har jag hört nu från flera håll, att det finns ganska många såna här ”personer”, om det nu är personer, eller om det är ”troll”…? Jag vet faktiskt inte. Något mystiskt är det ju men jag fattade aldrig riktigt vad han ville faktiskt? Usch ja… mycket konstigt där ute!

Annars börjar det kännas ganska ensamt nu vissa dagar. Alla dagar är lika på ngt sätt. Träffar kompisar ibland och då är det ju kul. Men andra dagar händer ingenting… tv, radio, sy ngt på symaskinen, virka lite, se på Netflix, läsa en bok… Fan så tråkigt det kan vara… Det skulle vara roligare med en livskamrat! Men, han måste ju passa mig också! Var hittar man honom och finns han över huvud taget? … Det är frågan?