tantfunderingar.se

Tankar och funderingar i vardagen

Dejta igen?

Jaha… r det dags nu igen? Jag har ”öppnat upp” dejtingsajten, den har varit stängd i månader nu. Inte för att jag vet om jag verkligen vill, men kanske lite grand ändå…? Jag märker på mig själv att jag har börjat kika på män i min omgivning. Det gjorde jag inte tidigare. Var inte ett dugg intresserad. och egentligen är jag inte det nu heller, men…… kanske lite…. OM jag bara kunde träffa ”rätt” man den här gången…Såååå jobbigt att börja om och sen upptäcka att, nej, inte rätt nu heller. Men jag lever nu och vill ha det kul och mysigt och trevligt. Jag har mina tjejkompisar, men ändå…. Jag älskar att titta på ”romantiska komedier” på tv/Netflix, wherevere it is, tårarna flödar och jag känner verkligen hur det berör mig. Och det är klart, att då kan jag ju sakna den där mannen…. då vill jag också ha det så. Kunna göra utflyker, resor, restaurangbesök, eller bara umgås och prata, sitta tysta bredvid varandra och bara ha det bra. Fast sen tänker jag en tanke till… klarar jag det här? Kan jag verkligen ha ett sånt förhållande? Finns verkligen denne man? Som passar mig? Det undrar jag….?

Ja, ja… den som lever, får se!

I morgon åker jag på en semesterresa i 2 veckor! Såååå skönt det ska bli! Mycket kan hända på en resa, och i vilket fall som helst så händer det något. Vad? Ja, det återstår att se 🙂

Föregående

En solig söndag

Nästa

Reflektioner efter Spanienresa

2 kommentarer

  1. You made some nice points there. I did a search on the subject matter and found most guys will approve with your blog.

  2. Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén