tantfunderingar.se

Tankar och funderingar i vardagen

Hmmmm… och nu då?

Ja, nu är det att, men han fortsätter att kontakta mig… Jag vill inte. Inte nu i alla fall. Kanske i en framtid. Men nu har jag äntligen fått påbörja en utredning om mig själv. Spännande men väldigt oväntat…! adhd? Det trodde jag var nåt helt annat..! Fast inget är klart än, så vi får vänta och se. Blir intressant.

Varför är de så svårt att göra ingenting?Jag har varit på gymmet, men inget mer idag. Trist väder ute och ingen lust att gå ut heller. Det är mycket jag skulle vilja göra. Men inget blir gjort… Jag skulle vilja att jag lagar jättegod och nyttig mat till mig själv. Jag skulle vilja att jag köper nytt tyg och lär mig sy lite egna kläder. Jag skulle vilja att jag städar och fixar hemma. Jag skulle vilja att jag gör om i lägenheten. Ut med det gamla och in med nytt och fräscht och lite mer modernt. Jag vill ha lite mer kläder för damer. Kvinnliga kläder. Kjolar och klänningar. Jag skulle vilja våga klä mig i det…. Lära mig mer . Lära nytt. Paddla kanot. Ut och vandra. Cykla. Gå i skogen. Känna friskt luft. Må bra!!!!!!

Jag vill, jag vill, jag vill…. Men varför gör jag det inte?

Hoppas ny psykolog kan hjälpa mig komma framåt nu!

Jag vill leva. Nu. Medan det pågår….

Föregående

Måndag igen

4 kommentarer

  1. Hi there. Very nice blog!! Man .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your website and take the feeds additionally…I am glad to locate numerous useful info right here within the post. Thanks for sharing…

  2. This is a great blog and i want to visit this every day of the week ,    

  3. There’s noticeably a bundle to find out about this. I assume you made sure nice points in options also.

  4. I simply want to say I am just newbie to blogging and truly liked this website. More than likely I’m going to bookmark your site . You certainly come with impressive articles and reviews. Cheers for sharing your web page.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén