tantfunderingar.se

Tankar och funderingar i vardagen

Måndag igen

Ja, alla dagar bara springer förbi numera. Det går väldigt fort. Måndag igen och jag har varit och spelat badminton! Jätteroligt! Och nya människor nu att lära känna lite mer. Kul! Jag är indelad i en grupp som inte tävlar, det är bra. För nu kan jag försöka lära mig lite mer av själva spelet. Hur man räknar t.ex. Det har jag inte kunnat förr, men idag lärde jag mig ganska mycket av det! Så vi började med att ”bara bolla lite” först, blev varma i kläderna och sen hann vi med 3 matcher. Kul! Det blir mycket roligare när vi spelar match, det blir liksom ”på riktigt” då. Nu spelar ju vi dubbel och det är nytt för mig. Så nu måste jag lära mig vilka bollar jag ska spring på , och vilka jag inte ska springa på 😉 Haha… det blev en del missförstånd idag! Jag sprang på dem han skulle ta, och även tvärt om… Haha…! Ja, ja… men vi sa det , att vi lär oss. Vi fick stryk med 2-1. Fast det var ganska jämt i alla fall. Kul! Och nästa gång tar vi dem! 😀

Efteråt var jag med K och åt lunch. Vi hamnade på den grekiska kolgrillen, där är alltid så gott. det var det idag också, fast inget grillat direkt, utan vi tog halloumi med aubergine och squash och annat grönt, plus tsatsiki. Mums! Vi hann att prata över en timme, så det var jättemysigt. Hon ska ha sitt 4:e barn nu i april! Jisses…. Ja, ja… dom är lite tokiga, men underbar familj. Det går säkert bra, men jisses, inte för mig! Hihi… fast jag behöver ju inte tänka på sånt mer 😀 Nej, nu gäller pensionslivet, resor, dansa, motionera, ha kul! Härliga tider!

Men jag fick en lite tråkig insikt idag… Jag trodde ju att jag skulle åka och ”pilgrimma” lite ensma likso, inte en gruppresa, utan ok, dom har fixat med flyg och hotel, men att jag skulle gå bara för mig själv hela veckan. Men nu sa K att, neeej, så är det ju inte. Om man läser i programmet så är det ju med guide och allt sånt… Åhhhhh, jag som trodde att nu ska jag verkligen få utsätta mig själv för en riktig utmaning. Vandra ensam i timmar, kanske prata med någon förstås, då och då, men att det i huvudsak är min egen vandring. Men så är det tydligen inte… Det är en gruppresa med guide. Punkt. Trist på ett sätt, men nu när jag funderat lite, så blir ju kanske resan mycket roligare i alla fall! Ok, inte så ensam och utsatt som jag först trodde, men kanske roligare med sällskap i stället? Jag får ta min utmaning med ensamma mig en annan gång. Det ska i alla fall bli jättekul att vandra pilgrimmsvandringen!

Nu kaffedags! Hej hopp!

Föregående

Lite tankar för dagen

Nästa

En solig söndag

  1. I do love the way you have framed this particular matter plus it really does offer me personally a lot of fodder for consideration. On the other hand, through what precisely I have seen, I only wish as the actual comments stack on that people continue to be on issue and not start upon a tirade associated with some other news du jour. Yet, thank you for this fantastic point and even though I do not really agree with it in totality, I value the point of view.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén