tantfunderingar.se

Tankar och funderingar i vardagen

Reflektioner efter Spanienresa

Just hemkommen efter en tvåveckorsresa till Nerja i Spanien! Jättemysigt och härligt har det varit! Sååå himla skönt med ljuset och solen och värmen! Haha…! En riktig Boozt!Mycket har varit på pluskontot, men så klart finns det lite på minuskontot också. Men plussidan väger i alla fall mycket mer! 😀

Kr har varit en prövande vän att bo ihop med i två veckor! Haha…! Oj! Samtidigt har jag verkligen fått tänka efter och inse att ..- Ojdå, är det sån jag också är, eller i varje fall har varit? Fy, så jobbigt! Hon är underlig… avbryter hela tiden och bara pratar om sig och sitt! Det går verkligen inte att föra ett riktigt samtal med henne. Ännu mindre diskutera eller analysera… Hela tiden rättar hos sig, som kappan efter vinden, hon kan inte ha fel … då blir hon inte lätt. Nej, fy så jobbg…! Men samtidigt så hade det inte varit kul för mig att resa ensam men den gruppen! Den bestod i 90 % till mycket äldre par, sen var det några singelkvinnor, men dom bodde på annat hotell och höll ihop två och två. Så jag hade tur att Kr var med! Och det vi huvudsakligen gjorde, var att vi gick och gick och gick! Vi har promenerat ca 12-13 km/ dag! varje dag i 14 dagar! Haha…! Jätteskönt! Hon klagade lite över ont i benen och så, men jag sa att jag kunde ju gå ensam och vi kunde ses efteråt, men sen gick hon med ändå! 🙂 Ja, så det har varit jätteskönt med all rörelse. Nu gäller det bara att fortsätta att må bra! 🙂

Jag pratade just med min ”ekonomi/mäklare ifråga om Spainen, BF. Han är fortfarande lika kul att prata med! Och min ekonomi kommer att hålla ganska bra, trots att jag inte är rik… Och om jag skulle flytta till Spanien, så skulle jag få det ännu mycket bättre! Och han och ahns fru har massor med människor i sin umgängeskrets där nere! Han menar att jag skulle må jättebra där! Och det vill jag ju också! Bo där… Men hur mycket skulle jag sakna Sverige? Fast jag kansk ju hyra en månad eller två åt gången! Det skulle var hmla härligt! Kanske i Alicante… Jo du… det tål att tänka på! … Men det är ju det som är mitt dilemma egentligen.Att jag inte kan ta mig för att göra det ensam. Vad vill jag med mitt liv då? … Det är så himla skönt med klimatet där nere. Kanske inte mitt i sommaren, men under vintermånaderna! Och lära könna nytt folk! Så himla kul! Jag får fundera lite….

Nej, nu ska jag hänga lite tvätt! Fick med mig ett berg med tvätt hem… 😉

God middag!

Föregående

Dejta igen?

21 kommentarer

 1. back newspaper [url=https://amstyles.com/#]ventolin inhaler without an rx[/url] altogether minor effectively round
  albuterol inhaler for sale generic under character ventolin inhaler without
  an rx honest dear https://amstyles.com/

 2. wow, awesome article.Much thanks again. Really Cool.

 3. I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.

 4. Well I really enjoyed reading it. This subject provided by you is very constructive for good planning.

 5. Wow! Thank you! I permanently needed to write on my blog something like that. Can I take a portion of your post to my blog?

 6. Simply wanna remark that you have a very nice website , I love the style and design it really stands out.

 7. Very good post. I absolutely love this site. Stick with it!

 8. Very nice article. I definitely love this website. Keep writing!

 9. Very neat article post.Really looking forward to read more. Really Great.

 10. My brother recommended I might like this web site. He was entirely right. This post actually made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 11. Your style is so unique in comparison to other people I have read stuff from. Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I will just book mark this web site.

 12. which blog platform are you using for this site? I am getting

 13. Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this write-up and the rest of the site is really good.

 14. Your means of explaining the whole thing in this post is truly nice, all be able to effortlessly understand it, Thanks a lot.

 15. Really informative blog.Really thank you! Cool.

 16. Лучший сайт об Андроиде мобильных технологиях

 17. This is one awesome article post.Really looking forward to read more. Great.

 18. Yptkwz Really informative blog article.Thanks Again. Awesome.

 19. fzBpCz You, my pal, ROCK! I found exactly the info I already searched everywhere and simply could not find it. What an ideal web site.

 20. 1yrqOT There is certainly a lot to learn about this subject. I like all of the points you have made.

 21. Wow! Thank you! I continually wanted to write on my blog something like that. Can I take a part of your post to my site?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén